De huisarts en zijn cranberry’s

Ik tob al 7 weken met blaasontsteking. De ene na de andere antibioticakuur gaat naar binnen. Zo was het maandag de dag dat mijn kuur was afgelopen. Maar toch zit ik niet lekker in mijn vel. Dus gisteren een nieuwe gang naar de huisarts. 

Cranberry's

De situatie besproken en urine ingeleverd, dit wordt opgestuurd voor een uitgebreide test. Ook even een onderhoudskuur gekregen totdat de uitslag bekend is. Die medicijnen zijn ook al een dingetje, want het aantal merken zijn al een hand vol. Soms overstappen op een ander merk, omdat bijwerkingen te veel zijn of niet samen kunnen met epilepsie. Maar goed.

Ik antwoord “o, sorry ik moest nog denken aan de lekkere cranberry’s.” En we schateren het uit.

Tijdens het gesprek zegt de huisarts “Tja veel drinken en eet maar cranberry’s.” Mijn antwoord: “Dat doen we al en cranberry’s zijn lekker over de yoghurt”. Als we klaar zijn met ons gesprek neem ik afscheid en terwijl ik de deur uitloop zeg ik “nou, lekker hoor”. Ik hoor het me zeggen en de dokter kijk me vreemd aan. Ik antwoord “o, sorry ik moest nog denken aan de lekkere cranberry’s.” En we schateren het uit.

Tja, zo kan een doktersbezoek ook wel eens verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *