Disclaimer

In deze disclaimer vermeldt ik over de afkomst van de gegevens welke op mijn website staan. Ik ga er van uit dat met het gebruiken van mijn website u akkoord gaat met deze disclaimer.

Afbeelding banaan

Inhoud

De blogberichten, artikelen en reviews zijn geschreven vanuit mijn eigen ervaring of interpretatie. Ik maak geen reclame tenzij ik expliciet vermelding van maak van reclame of een samenwerking.

De artikelen zijn met zorg geschreven, maar het kan zijn dat er een foutje in voorkomt. Het is mijn opzet om de inhoud van de website constant te testen op juistheid en werkzaamheid. Ik neem geen verantwoording voor de inhoud van lectuur, media en websites die op mijn website zijn beschreven of geplaatst. Het is mijn bedoeling om inhoud te plaatsen die zo breed mogelijk aansluit bij het doel van peterblog.nl. Daarbij ben ik mij bewust dat voor de ene bezoeker van mijn website iets wel kan aanspreken terwijl dat dat voor een andere bezoeker niet zo is.

Teksten, foto’s en documenten mogen zonder toestemming niet worden overgenomen. Veel foto’s zijn overgenomen van pagina’s zoals www.pexels.nl en www.pixabay.nl

Op mijn blog staan soms berichten en filmpjes van Instagram, Twitter en Youtube staan. Deze berichten, foto’s en filmpjes zijn ingesloten (embedded).
Wanneer deze berichten en/of media worden verwijderd door de eigenaar op de oorspronkelijke website, zal dit automatisch van deze blog verwijderd worden.  

Reviews

De reviews van lectuur zijn van mij afkomstig en gebaseerd op mijn beleving bij het lezen van deze lectuur. Dit is geen garantie dat iemand anders of dezelfde of een andere ervaring heeft bij dezelfde lectuur.
Ook ga ik samenwerkingen aan waaruit sommige reviews zijn ontstaan. Ondanks dat ben ik onafhankelijk.

Actualiteit inhoud van peterblog.nl

Deze blog wordt met regelmaat bijgewerkt. De bestaande inhoud wordt ook constant gecontroleerd op fouten en onjuistheden. peterblog.nl is niet verantwoordelijk voor weblinks die niet juist werken of inhoud die achterhaald blijkt te zijn. 

Vragen en contact

Heeft u vragen over deze disclaimer kunt u een mailtje sturen naar smiley@peterblog.nl of gebruik het contactformulier

Lees ook de privacy verklaring

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.